Mat och intryck från en skrivande kock

I burken,i Norge,I skålen,Sött

Kokosyoghurt

26 jul , 2017, 15.16 mittismeten

 

Thefeedfeed.vegan på instagram kommer ibland med de mest geniala lösningarna på vegetariska, och veganska, lösningarna. Den här kokosyoghurten var jag bara tvungen att pröva för att se om det funkade. Vilket det gjorde, så nu vill jag dela vidare!

KOKOSYOGHURT

  • En burk ekologisk kokos
  • 4 kapslar biodofilus
  • Häll kokos i en glas burk med lock och rör den slät. Töm kapslarna på deras innehåll och rör ner i yoghurten. Spänn en ostduk över med ett gummiband och låt stå ett till två dygn. Lägg på lock och in i kylen. I kylen blir den även tjockare. Eventuellt kan du smaksätta med vaniljpulver, kanel eller vad du än känner för. Chiafrön passar också bra, vilka ger en ännu tjockare konsistens när de sväller.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *