Mat och intryck från en skrivande kock

i Norge,I skålen,Sött

Ett snabbt inlägg om en snabb pudding

5 apr , 2017, 22.59 mittismeten

 

Tänkte skriva ett kort inlägg såhär på kvällskanten – om chiapuddingen. Tillagningstiden är så gott som några sekunder, och även om väntetiden är snäppet längre så har du en god dessert dagen efter.

CHIAPUDDING MED KOKOSMJÖLK

  • 0,5 chiafrön
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 nypa salt
  • Blanda allt i en glasburk och smaksätt om du vill – med vad du vill. Till exempel kanel eller vaniljpulver. Ibland blandar jag i lite naturell yoghurt ifall jag vill ha den lite syrligare. Låt stå i kylen över natten. Jag brukar äta den med fruktsallad eller bananplättar. Eller så serverar du den i glas som dessert.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *